Reduceri din dragoste@Paravion.ro: Discount-uri de 50% doar pe 14 februarie

Paravion.ro, prima agentie de servicii turistice online de pe piata locala, lanseaza, cu ocazia Valentine’s Day, campania “Reduceri din dragoste@Paravion.ro”, prin care ofera discount-uri de 50% pentru anumite pachete de vacanta.

In cadrul campaniei, clientii Paravion.ro vor beneficia de preturi reduse la jumatate pentru una dintre cele mai apreciate destinatii turistice: Antalya. Astfel, un pachet de 7 nopti all inclusive la un hotel de 3 stele care consta in cazare, transport cu avionul (taxele de aeroport sunt incluse) si transfer aeroport-hotel-aeroport poate fi achizitionat cu doar 195 de euro/persoana (fata de 390 de euro in mod normal).

O vacanta all inclusive la un hotel de 4 stele, care include 7 nopti de cazare, transport cu avionul (taxele de aeroport sunt incluse) si transfer aeroport-hotel-aeroport va costa 210 de euro (comparativ cu un pret de lista de 420 de euro).

Campania “Reduceri din dragoste@Paravion.ro” va incepe marti, 14 februarie, la ora 00:00 fiind valabila 24 de ore si doar in limita stocului disponibil.

“Promotia Reduceri din dragoste@Paravion.ro face parte dintr-o serie de campanii pe care le vom organiza in acest an pentru a ne rasplati clientii fideli. Suntem siguri ca aceasta campanie va avea succes, Antalya fiind una dintre destinatiile aflate in topul preferintelor turistilor romani”, afirma Remus Visan, Deputy Managing Director al Paravion.ro.

Antalya este cel mai mare oras de pe coasta mediteraneana si o statiune deschisa pe tot parcursul anului. Golful are la nord lantul muntilor Taurus si ofera peste 200 km de plaje, golfulete, vai, pesteri, paduri, cascade.

Pe parcursul anului trecut site-ul Paravion.ro a inregistrat peste 80.000 de rezervari turistice si nu mai putin de 3 milioane de cautari pentru bilete de avion. In urma cu circa 2 luni, Paravion.ro si-a relansat platforma de vanzari online prin adaugarea de noi servicii integrate, devenind astfel mai flexibila si mai apropiata de consumator.

***
Despre Paravion.ro
Lansata in 2005, Paravion.ro este prima agentie romaneasca de servicii turistice online. Incepand din mai 2010, Paravion.ro face parte din Grupul Happy Tour, liderul companiilor de turism din Romania, integrare care a urmarit dezvoltarea celui mai complex si mai important furnizor de servicii de turism din Romania.

Comments are closed.